Gamle, brugte, vejrbidte og store - desto større, jo bedre, siger Leif Lundgaard fra teatrets tekniske afdeling

NYKØBING: På Limfjordsteatret er man i fuld gang med årets juleforestilling - en ægte julegyser, lover Anne-Mette Riis fra teatret, og på den baggrund er man gået på jagt efter havenisser til forestillingen, som hedder ”Jul i den gamle havenissefabrik”.

Der er brug for så mange havenisser som muligt, fremgår det - gerne brugte, gerne hærget af vind og vejr - og gerne store, ja, desto større, jo bedre!

Forestillingen foregår i en gammel, forladt fabriksbygning - langt ude i skoven, hvor der sker sære og uforklarlige ting. Et ungt par, der drømmer om et liv væk fra byen, rykker ind. Og så breder uhyggen sig. Og om det bliver jul, det får vi vente med at få at vide ...

- Hvis I har havenisser, I kan undvære - eller kender andre, der kunne ligge inde med et større eller mindre parti havenisser, er vi meget interesseret, siger Leif Lundgaard, der udover at være teatrets pedel og alt-mulig-mand også er ham, der er god til at skaffe ting.

- Vi går ind for genbrug, så vi vil rigtig gerne have fat i en masse gamle havenisser, siger han.

I forestillingen, der spiller tre gange i november og fire gange i december, medvirker både teatrets faste skuespillere Lasse Popp og Sune C. Abel, musikerne Kim Fast Jensen og Bastian Popp samt elever fra talentuddannelsen.

Kontakt kan findes på teatrets hjemmeside: www.limfjordsteatret.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...