Knallertbrand i værksted sendte tre på hospitalet

SOLBJERG: En mand i 40'erne, hans søn og sønnens kammerat måtte tirsdag en tur på hospitalet til tjek for røgforgiftning, efter at en knallert brød i brand i et værksted i hovedgaden Kirkebyen i Solbjerg på Mors.

Det oplyser indsatsleder Claus Sejer Pedersen fra Nordjyllands Beredskab.

Manden var sammen sin teenagesøn og sønnens kammerat i gang med at arbejde på knallerten i det veludstyrede værksted, som også rummer flere motorcykler, da knallerten pludselig begyndte at brænde - formentlig efter en læk i benzinslangen.

Ole Fink Mejlgaard og Bo Lehm
Brandfolk fra Nykøbing rykkede ud til branden i Solbjerg. Foto: Bo Lehm

Ilden skabte hurtigt en kraftig røgudvikling, og i et forsøg på at undgå røgen fra branden og forhindre flammerne i at brede sig forsøgte faderen liggende på maven at holde ilden i skak med en vandslange.

Nordjyllands Beredskab blev alarmeret kl. 15.27, og da indsatslederen nåede frem kort før brandfolkene fra Nykøbing, kunne han hurtigt slukke branden helt med en pulverslukker.

Ole Fink Mejlgaard og Bo Lehm
Foto: Bo Lehm

- Der er en del røgskader og en masse pulver i det her værksted, så der også bestilt skadesservice, så vi kan få det hele gjort rent, oplyser indsatslederen, der har roser til manden for indsatsen med at begrænse branden.

- Det kunne være gået grueligt galt, konstaterer han.

Ifølge vagtchef Ole Vanghøj fra Midt og Vestjyllands Politi bliver der ikke rejst sigtelser i forbindelse med branden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...