Morsø Skakklub var tæt på igen Det var en fremragende indsats, der blev ydet, da der var holdkamp i mod Ringkøbing. Morsingboerne tabte, men var meget tæt på at få uafgjort, fortæller holdleder Claus Hansen.

- Nederlaget var på beskedne 3-5, og ud fra styrkeforholdet imellem de enkelte spillere var morsingboerne klart undertippede før kampen. Der var en forventet score på 1-7, siger Claus Hansen.

Det blev især bemærket, at Bjarne Pedersen fra Morsø Skakklub spillede remis mod en modstander med over 200 points mere i rating. Og da spillet blev analyseret bagefter, viste det sig, at Bjarne Pedersen havde overset, at han kunne sætte modstanderen mat.

- Ærgerligt at vi ikke fik hele pointet i hus. Men når man tænker på, at Bjarne er ny på holdet og kun har spillet fire holdkampe, så er remisen et rigtig flot resultat, som lover godt for fremtiden, udtaler holdleder Claus Hansen.

Nu gælder det om at tage de gode takter med videre til de næste vigtige kampe i turneringen. Den næste holdkamp skal allerede spilles den 12. marts, hvor turen går til Skive. Morsø Skakklub forsøger hele tiden at finde nye spillere, som kan forstærke holdet. Og opfordrer derfor alle skakinteresserede til at kigge forbi til klubaften hver torsdag aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...