Torsdag-fredag 13.-14. februar er Nykøbing-Hallen fyldt med legeredskaber

NYKØBING: I vinterferien kan man deltage i et kæmpe legeland som indendørs aktivitet i Nykøbing-Hallen torsdag-fredag 13.-14. februar. Om formiddagen torsdag er der et lukket arrangement for godt 300 børn fra Morsø Kommunes dagpleje og børnehaver, om eftermiddagen er det mod betaling for de lidt større børn, og fredag er der så åben hele dagen.

Når entreen på 70 kr. pr. dag er betalt ved døren, er der fri adgang til klatrebjerge, klatrevæg, hurlumhejhus, rodeotyr og meget, meget mere på halgulvets 1500 kladratmeter - i alt 10 forskellige legeredskaber. Som noget nyt kører et eldrevet minitog med børnene i gymnastiksalen, ligesom der er et kreativt værksted med bolsjefremstilling og glasslibning. Bageriet har skænket kagemand til arrangementet, og mange andre sponsorer har bidraget til arrangementet, der koster 30.000 kr. og er arrangeret DUI Leg og virke.

Begge dage sørger 20 voksne for det fornødne opsyn og for sikkerheden omkring hoppepuder - det er forældre og bedsteforældre samt efterlønsmodtagere og pensionister. For man lægger stor vægt på sikkerheden, siger Poul Olsen fra DUI.

Børn under skolealderen har kun adgang i følgeskab med voksne, og de voksne skal betale 25 kr., men det er så også inklusive kaffe og kagemand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...