STORT: Mulighed for opgradering af udstyr på stævnet

Sydmors Petanqueklub afholder i dagene fra 8. til 11. for tredje gang Landspetanquestævne på banerne på Elsøvej i Nykøbing. Der er tilmeldt 110 petanquespillere fra Jylland, Fyn, Sjælland og Flensborg.

Der bliver derfor masser af gæster i byen, som skal have et par eller flere overnatninger på vandrehjem, hotel og campingpladser. og nogle af spillerne kommer allerede til Mors om torsdagen.

- Fredag formiddag og eftermiddag er der mulighed for at erhverve sig en nål i bronze eller sølv, og måske endda guld til nålestævnet, fortæller formand for Sydmors Petanque, Gunnar Mogensen.

Lørdag byder Morsø Kommunes borgmester, Hans Ejner Bertelsen spillerne velkomne til Mors, hvorefter stævnelederne fra DGI Petanque, Karen pedersen og Helle Olsen sætter stævnet i gang.

Stævnet foregår med sekstet om lørdagen. Sekstetten sammensættes af stævneudvalget, og alle spillerne kommer i løbet af dagen til at spille seks kampe fordelt over en single, to doubler og tre tripler.

Søndag spilles der double med fast makker. For dem, der ikke har fast makker, sammensætter turneringsledelsen doubler.

Både lørdag og søndag aftner vil der være såkaldt rødvinspetanque. Gunnar Mogensen oplyser, at deltagerne betaler et mindre beløb, hvorved de får andel i en flaske rødvin, som de to hold efterfølgende kan dele.

Lørdagen afsluttes med en fest i Bankohallen.

Søndag afsluttes der med præmieoverrækkelse.

- Vi håber på et stort opbud af interesserede i dagene, for måske nogen kan få lyst til selv at dyrke petanque, siger Gunnar Mogensen.

Han tilføjer, at der ikke er grund til panik, hvis man som deltager mangler nye kugler eller andet tilbehør til spillet. Hele lørdag vil der nemlig være en petanqueshop på pladsen med alt, hvad en petanquespiller kan drømme om i udstyr. Udstyr, som i det daglige godt kan være ganske svært at fremskaffe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...