traktortræk: Morsø LandboUngdom glæder sig over initiativet

Når Morsø LandboUngdom, lørdag d. 22. juni, afholder sit årlige traktortræk-arrangement, sker det i nye omgivelser. Foreningens traktortrækbane er nemlig blevet flyttet ud til Morsø Landbrugsskole, der fremover vil lægge jord til det populære arrangement.

Arbejdet med at få flyttet den lokale traktortrækbane har stået på i en rum tid. Det har længe været et ønske både fra Morsø LandboUngdom og Morsø Kommune at finde en alternativ placering, da den gamle bane var ved at være udtjent.

- Den gamle bane lå ved dyrskuepladsen inde i byen, og det havde naturligvis den fordel, at det var meget centralt, men der var også ulemper. Vi fik en del støjklager, ligesom der var udfordringer omkring P-forholdene. Samtidig var kvaliteten af banen ved at være meget ringe, så der skulle gøres noget, fortæller formand for Morsø LandboUngdom, Mads Søndergaard.

I Morsø LandboUngdom er man begejstrede over, at Morsø Landbrugsskole har tilbudt at huse den nye traktortrækbane.

- Det er virkelig fedt. LandboUngdom og landbrugsskolerne har et godt samarbejde i hele landet, og med denne her konstellation får vi i dén grad styrket samarbejdet lokalt. Lederen på landbrugsskolen viser en oprigtig interesse for det, vi laver, og samtidig har han de unge elever, som vi rigtig gerne vil have som nye medlemmer, så det er bestemt positivt, at vi nu udbygger vores samarbejde, fastslår Mads Søndergaard.

Afdelingsleder Jonas Lundgren Bach Korsgaard fra Morsø Landbrugsskole er også meget glad for konstellationen.

- Vi har et godt samarbejde med Morsø LandboUngdom, som i forvejen afholder deres møder og generalforsamlinger her på skolen, så jeg synes bestemt, at det er meget naturligt, at foreningens største aktivitet også afholdes her. Vi har både lysten og pladsen til at lægge jord til. Morsø LandboUngdom har manglet et tilholdssted, efter at landbrugsforeningen på Mors gik konkurs, og det tilholdssted, kan vi tilbyde. Det giver os en mulighed for at give noget tilbage til lokalområdet, og samtidig er det en god anledning til at få trukket flere byboere herud, så de kan opleve det miljø, der er på og omkring landbrugsskolen, lyder det fra Jonas Lundgren Bach Korsgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...