Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S (MTS) ændrer i ejerkredsen og tager nu sidste skridt i det igangværende generationsskifte. Det skriver tømrervirksomheden i en pressemeddelelse.

Max Bransholm Mikkelsen, der har været ansat i firmaet siden 2010, trådte ind i ejerkredsen sammen med Kurt Justesen i 2016, og Max Bransholm Mikkelsen overtager nu MTS, mens Kurt Justesen træder ud af ejerkredsen. Ifølge pressemeddelelsen er der tale om et ”planlagt og vellykket generationsskifte”, og derfor bliver der ikke de store ændringer i firmaets værdigrundlag og drift, lyder det.

Max Bransholm Mikkelsen og Kurt Justesen har arbejdet godt sammen i mange år og har haft en god sparring om arbejdsopgaver og ansvarsområder, lyder det endvidere. Kurt Justesen er glad for, at Max Bransholm Mikkelsen er klar til at overtage firmaet.

Vil beholde familieånd

- MTS står for kvalitet, god styring af byggeprocessen, overholdelse af deadlines og god kommunikation med vores trofaste kunder og samarbejdspartnere. Det står Max inde for. Samtidig er det meget vigtig for mig, at det er en tømrermester, der er god til at tage vare på alle vores dygtige medarbejdere, som fik overbragt nyheden til et personalemøde, siger Kurt Justesen.

Ifølge pressemeddelelsen har MTS siden 1974 været et familieejet tømrer- og snedkerfirma, og tømrermester Kurt Justesen, der er anden generation, har ejet og drevet virksomheden de sidste 32 år.

Max Bransholm Mikkelsen glæder sig til at blive tømrermesteren, der står i spidsen for MTS.

- Den familieånd, der hersker i MTS, vil jeg bibeholde. Vores medarbejdere er vanvittig vigtige, så deres trivsel skal prioriteres. Og så er der ingen tvivl om, at MTS fortsat skal være lig med kvalitet til tiden. Både her og i vores afdeling i Århus. MTS er nøjagtig som før, siger Max Bransholm Mikkelsen.

Kurt Justesen vil frem til 30. juni stadig være at finde i MTS. Generationsskiftet markeres ved en uformel reception onsdag 19. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...