Sognepræst Jim Sander Christensen taler i Tæbring Kirke mandag aften 27. januar

TÆBRING: Mandag aften 27. januar er der foredrag i Tæbring Kirke med sognepræst Jim Sander Christensen, Thyborøn, under titlen ”Fra mørke til lys” og undertitlen ”Efter 26 år med kriminalitet, stoffer og fængsel åbenbarede Gud sig og gav mig et liv i sit lys”. Efter foredraget er Sydvestmors Pastorat vært ved en forfriskning, oplyser Gitte Søndergaard, der er medlem af menighedsrådet for Karby, Tæbring og Rakkeby. Der er gratis entré.

Jim Sander Christensen fortæller selv forud for foredraget, at han som 36-årig stod på gaden på Vesterbro med et liv, der var ødelagt af kriminalitet, misbrug og lange fængselsstraffe:

- Ikke engang mit eget liv var jeg i stand til selv at afslutte - hertil behøvedes en stærkere magts hjælp. Gud vendte mit liv fra mørke til lys og beordrede mig i gang med en søgen efter ”mit rigtige navn”, og et langt studium, som er mundet ud i præstemebedet, siger han i en foromtale.

Jim Sander Christensen er født på Vesterbro i København. Har været sognepræst i pastoratet Kappel, Langø, Vestenskov og Arninge på Lolland i fire år, i pastoratet Rind, Kollund og Kølkær i Midtjylland i tre et halvt år og nu i Thyborøn siden 2015.

Alle er velkomne, og der er gratis entre.

Se eventuelt pastoratets hjemmeside: www.svmp.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...