Der er behov for et større fokus på håndværksfagene for at skaffe den nødvendige arbejdskraft i byggebranchen, mener Mors-virksomheden

NYKØBING: Der er behov for et større fokus på håndværksfagene for at skaffe den nødvendige arbejdskraft i byggebranchen. Det er årsagen til, at KPK Døre og Vinduer fra mors igen i år har valgt at støtte både bygningssnedkerne og tømrerne til DM i Skills, som bliver holdes i København 16.-18. januar, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi hører fra mange af vores kunder, at det kan være en udfordring at skaffe kvalificeret arbejdskraft og lærlinge, og derfor er det vigtigt, at både skoler og uddannelsesinstitutioner samt virksomheder gør en aktiv indsats for at synliggøre de mange, spændende muligheder, der er inden for området. I den forbindelse er DM i Skills en helt fantastisk event, som virkelig formår at få sat fokus på håndværksfagene, og som derfor også er utrolig vigtig at støtte, siger Peter Bechmann, der er salgschef hos KPK Døre og Vinduer, og fortsætter:

- DM i Skills giver nemlig folkeskolerne rig mulighed for at få et øget indblik i branchen, mens de forskellige erhverv kan gøre sig attraktive overfor de potentielle nye kræfter, som vi virkelig har brug for både nu og i fremtiden.

Udover DM i Skills har KPK Døre og Vinduer derfor også været sponsor for flere danske deltagere ved både EuroSkills og WorldSkills, som er henholdsvis europamesterskab og verdensmesterskab i de forskellige håndværk på erhvervsuddannelserne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...