Forud for koncerten er der workshop og værkstedskoncert for lokale børn og unge

NYKØBING: Nykøbing Kirke inviterer søndag eftermiddag 27. oktober til koncert med Haderslev Domkirkes Pigekor, fortæller organist og kantor Birgitte Bonde. Forud har der i nogle timer været sangworkshop, hvortil lokale børn og unge er velkomne. Workshoppen slutter med en værkstedskoncert, lige før pigekoret synger.

Haderslev Domkirkes Pigekor er et af Danmarks førende pigekor med 45 sangere i alderen 12-20 år. Pigekoret har et højt aktivitetsniveau og optræder årligt 20- 5 gange i ind- og udland ved koncerter, gudstjenester og event. Koret ledes og dirigeres af Thomas Berg-Juul. Udover ugentlige korprøver, gruppeprøver og korrejser modtager pigerne solo-undervisning i sang ved erfarne sangere og sangpædagoger. I år koret sunger i Glasgow, Dunblane og Edinburgh i Skoltland, og året før sang det i Paris og endnu tidligere i Aalborg, Göteborg og Aarhus domkirker foruden hjemkirken i Haderslev. På tv-medvirkede pigekoret ved DR’s nytårsgudstjeneste 2015-16.

Pigerne fra koret har ved flere lejligheder samarbejdet med Sønderjyllands Symfoniorkester, bl.a. i foråret 2017, da de indspilede cd’en “Luk julefreden ind”. Og koret har selv indspillet og udgivet yderligere tre cd’er, herunder en live-indspilning af Kim A. Arnesens “Magnificat” for bl.a. kor og strygeorkester.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...