ØRDING: På lørdag, 1. december, åbner Johannes Jørgensen dørene til en ny æra i en lang historie for Ørding Købmandsgaard. Først som brugs, derefter som selvstændig købmand med borgerejede bygninger, og endelig nu som både borgerejet og borgerdrevet købmandsgård.

Ejerskabet er placeret i Sydøstmors Ejendomsselskab ApS, hvis formand, Henrik Olsen, siger, at skiftet fra seks år med købmand Charlotte Pipper til den nye drift sker med god støtte fra hele medarbejderstaben, der fortsætter arbejdet.

- Samtidig har Charlotte lovet at hjælpe til i hele december bag ved linjerne i teknikken. Der er rigtig mange detaljer, der skal på plads, og vi er meget taknemmelig for, at Charlotte har valgt at give os denne mulighed, siger Henrik Olsen.

Johannes Jørgensen har i hele november været i intensiv oplæring hos Charlotte Pipper.

- Fuld udlært købmand bliver man ikke over natten, men skridt for skridt bliver man mere og mere fortrolig med tingene, siger Johannes Jørgensen.

Butikken vil være lukket fra fredag fra klokken 12 og dagen ud, idet der skal tælles varelager op. Man åbner igen lørdag morgen 7.30, men Danske Spil og håndkøbsapoteket forventes først åbnet fra mandag middag.

Der vil være nye tiltag i butikken.

- Vi har indgået en aftale med Møltrup Optagelseshjem, der laver en række højkvalitetsprodukter af eget kød, både pålæg og kød til panden. Frisk fisk direkte fra Hanstholm kan bestilles på ny stander, og endelig har vi indgået aftale med Roslev Frugtplantage om frisk, lokal frugt, siger formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...