”Der er en til alle”, sagde man i gamle dage.

I dagens Danmark er realiteten en anden. Flere og flere lever alene uden at have en kæreste, og især for mange mænd er det ikke med deres gode vilje. Det kan ofte være en kilde til ensomhed og frustration, og nogle mænd går decideret i hundene.

Det er baggrunden for foredraget ”Mand, er du kærestepotentiale?” på Skive Bibliotek torsdag den 6. december. Her vil hypnoterapeuterne Gunvor Videsen fra Brabrand og Per Nielsen fra Skive gerne tænde et lys i mørket for de mænd, som har svært ved at finde en kæreste eller måske endda helt har opgivet det.

- Man kan groft dele mænd op i tre kategorier. Dem, som har let eller forholdsvis let ved at tiltrække en kæreste. Dem, som egentlig har det, der skal til, men griber det forkert an, og dem, som – typisk på grund af generthed, lavt selvværd og/eller angst – som regel helt undgår situationer, hvor en kvinde kunne blive tiltrukket af dem, fortæller Per Nielsen, som til daglig driver hypnoseklinikken Potentialis i Skive.

-Vi har delt foredraget op, så vi i første halvdel fortæller om de misforståelser og fejl, mange mænd begår, blandt andet fordi de ikke ved, at kvinder tiltrækkes af mænd på en helt anden måde, end mænd tiltrækkes af kvinder. I anden halvdel af foredraget ser vi på, hvordan man kan hjælpe den gruppe, som ikke kan nøjes med gode råd, men som har brug for at udvikle sig personligt, så det kan blive realistisk at tiltrække en kæreste. I denne del præsenterer vi vores foretrukne værktøj – hypnoterapi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...