Det er blevet en tradition, da søsterlogen Dueholm nu har inviteret til dette marked i mindst en snes år

NYKØBING: Søndag 24. november inviterer søsterlogen Dueholm til julestue i Odd Fellow-bygningen på Vesterbro 39 i Nykøbing Mors, fortæller Birthe Haaning fra logen. Hun mener, at med en snes år på bagen, kan arrangementet godt kaldes en tradition, og efterhånden har det samlet flere og flere besøgende:

- Alle hygger sig, samtidig med at man støtter en god sag, siger Birthe Haaning, idet overskuddet fra salget går til humanitære formål og velgørenhed på Mors:

- En del af overskuddet henlægges hvert år til at blive uddelt i forbindelse med søsterlogen Dueholms 50-års-jubilæum 13. maj 2022, fortæller hun og tilføjer, at hvert år får ”Skjult nød” på Mors 10.000 kr.

Logen har også støttet HF Mors Håndboldhold for handicappede voksne, Morsø Garden, Vågekonerne, Trine Gjørtz’ Sorggruppe, Kong Fegge-spejderne, Jonna Tingvads frivillighjælp og andre. Man kan ikke søge om tilskud.

- Alt det, der sælges på julemarkedet, er fremstillet af nogle af logens ca. 80 medlemmer, bl.a. juledekorationer, kirkegårdspynt og dekorationer til havekrukker, ja, i det hele taget alt til at pynte op med i den dejlige december måned, siger hun og fortsætter:

- Der er også masser af julebagværk, rødbeder, dressing og boller m.m. Mange håndarbejder kan også købes, og så har vi kinesisk lotteri (lidt som amerikansk lotteri, men altid med en nummerserie 1-200, red.) med gode gevinster.

Dagen igennem kan man købe kaffe eller te med brød eller æbleskiver, og omkring frokost kan man købe tarteletter med fyld.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...