Sydmors Pastorat har inviteret Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby, der kommer med kendte julesalmer, carols og egne sange

VEJERSLEV: Torsdag aften 28. november er der julekoncert i Vejerslev Kirke, fortæller sogneprist Trine Gjørtz. Sydmors Pastorat har inviteret Maj-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn Østerby til at sætte tilhørerne i julestemning med en blanding af kendte julesalmer og carols samt egne sange ved en koncert, hvor hygge og humor går hånd i hånd.

Trine Gjørtz fortæller, at Maj-Britt Vibe Dørken er en erfaren sanger, som har været solist i forskellige band den seneste snes år, og hun er forsanger i salmebandet Himmelblå, ligesom hun har sunget gospel og optrådt med kendte navne som Sanne Salomonsen og Mads Langer.

Hans Jørn Østerby er udover at være musiker også kendt for at trylle og lave børneforestillinger, hvor han også optræder som bugtaler med dukken Jack. Han udgav i december 2016 en jule-cd, hvor han gjorde sig nogle overvejelser om den måde, vi i dag fejrer julen på - for ham også forskellen på barndommens magiske jul og den mere afdæmpede voksne juleglæde, hvor han har det svært med det, han ser som uægte og iscenesat.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...