NYKØBING: Odd Fellow Loge M. C. Holm nr. 67 afholder traditionen tro julekoncert Nykøbing Mors Kirke.

Det gør de onsdag 12. december, og det er til fordel for indsamlingen ”skjult nød på Mors”. Ved koncerten medvirker elever fra M. C. Holm skolen, Morsø garden, håndværkerkoret, Morsø Suzuki Skole og Musikværkets kor.

Der vil også være to solistoptrædener af Mia Bjerregaard Nielsen fra Sønder Solbjerg og Emma Ejgaard Pipper fra Øster Assels. Begge er opvokset på Mors og går på Morsø Gymnasium med musik på højt niveau.

De to solister vil spille tre forskellige akustiske versioner af alt fra diverse julekalendere til en gammel kending af Leonard Cohen. I det hele taget vil koncerten byde på et varierende, men traditionelt juleprogram. Kirkens organist Karen Vestergaard og provst Mette Moesgaard Jørgensen vil også deltage.

Der er gratis adgang til koncerten, men der kan lægget et bidrag ved udgangen, der ubeskåret går til ”Skjult nød på mors”. Kirken var fyldt under koncerten sidste år, og der blev indsamlet godt 12.000 kroner.

Det blev brugt til juleindkøb og godter til især børnefamilier, der har det svært med de ekstra udgifter, som juletiden byder på. Sidste år blev der delt julepakker til cirka 150 familier og enkeltpersoner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...