Gågaden og torvene i Nykøbing bliver i år smykket endnu mere end tidligere i anledning af julen. Samtidig byder december på en række aktiviteter og arrangementer og som altid udvidede åbningstider. Lørdag den 1. december byder på Bubber og Louise Dubiels Juleeventyr på Kirketorvet og fredag den 7. december kommer der besøg af julemandens rensdyr og holdes Jule By-Night med åben til kl. 21.

Traditionen tro tænder borgmester Hans Ejner Bertelsen og julemanden det store juletræ på Kirketorvet fredag den 30. november kl. 17.15.

- Vi har i år i Handelsstandsforeningen valgt at give juleudsmykningen et løft. Vi har gjort os nogle rigtigt gode erfaringer med at udsmykke gågaden til Halloween i efterårsferien. I år vil man i anledningen af julen for eksempel møde rensdyr lavet af rundballer, halmballer lavet til gaver, masser af juletræer og selvfølgelig hygge og julebelysning. Som noget nyt er der kommet julebelysning i Havnegade på samme vis som gågaden, fortæller Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...