fordobling: Ivan H. Nielsen får kompagniskab af Jette Maria Bjærge

Massage-tak i Sundby Mors er blevet til Bjærge & Nielsen Massage-Tak, og Ivan Hangaard Nielsen har fået sin kæreste, Jette Maria Bjærge med i firmaet.

Dermed er der klar til nye tider i massageklinikken på Skolebakken, som er inde i en overgang med mange ændringer og justeringer.

Ivan Hangaard Nielsen har drevet klinikken på fuld tid siden 2008. I mange år havde han arbejde på slagteriet, hvor mange kolleger jævnligt nød godt af hans stærke hænder, når skuldrene blev ømme af arbejdet. På sin vis var det på den måde, Ivan Hangaard kom på at tage uddannelsen til fysiurgisk massør, og i 2005 fik han papir på sine evner.

Udover at drive sin egen klinik, udfører Ivan Hangaard Nielsen stadig massøropgaver i Falck Healthcare-regi, og er fitnessinstruktør i Midtmors Motionscenter nogle timer hver uge.

Den nye partner i klinikken, Jette Bjærge er uddannet sygeplejerske og arbejder som sådan i Skive Kommune lidt endnu. Men i nærmeste fremtid vil hun hellige sig Bjærge & Nielsen Massage-Tak.

Ligesom Ivan Hangaard Nielsen er hun massør. Desuden er hun akupunktør, hvorunder hun også mestrer en speciel øreakupunktur kaldet nada. Derudover står der også mastercoach på visitkortet.

- Vi kan komme endnu bredere omkring nu, fordi vi hver især har nogle kompetencer, hvoraf nogle er fælles. Vi er begge RAB-godkendte, hvilket vil sige, at vi har et samarbejde med forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer, fortæller Ivan Hangaard Nielsen.

RAB står for registreret alternativ behandler.

Bjærge & Nielsen Massage-Tak tilbyder blandt meget andet individuelt tilpassede behandlinger med korte ventetider, og det er alt lige fra ømme skuldre og nakker til trænings- og arbejdsskader, der finder vej til klinikken i Sundby, hvor der også altid er tid og plads til en god snak.

- Når man ligger på briksen og får massagebehandling er det meget nærliggende også at føre en samtale. På den måde finder man også ofte frem til årsagen til den ømme ryg eller det smertende knæ. Det allerbedste er, når vi finder en årsag, så kunden kan undgå eksempelvis en spændingshovedpine ved blot at ændre adfærd, fastslår Ivan H. Nielsen.

Bjærge & Nielsen Massage-Tak har succes med firmaaftaler rundt om i lokalområdet, og har plads til flere.

Som nævnt er klinikken på Skolebakken 65 inde i en forandringstid. Akupunkturen er et nyt behandlingstilbud i Sundby, og snart finder der så en flytning af klinikken sted. Den rykker til Skolebakken 6, hvor der er mere plads til de mange forskellige behandlingstilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...