VISION: Nyt bearbejdningsanlæg

KPK Døre og Vinduer kan nu lancere et helt nyt træ/alu-vindue, VISION, som har en isoleringsevne blandt markedets bedste og samtidig et markant bedre lysindfald. Det skal således hjælpe med at åbne døre til både nye og eksisterende kunder og er et resultat af, at virksomheden netop har investeret i et helt nyt bearbejdningsanlæg.

KPK Døre og Vinduer kunne i februar måned fortælle, at virksomheden har investeret i et helt nyt og moderne CML Helios bearbejdningsanlæg, som skal lette håndteringen, effektivisere og udvide kapaciteten i produktionen. Men det er langt fra de eneste fordele, som bearbejdningsanlægget giver. Vinduesproducenten kan nemlig nu løfte sløret for et helt nyt træ/alu-vindue, KPK VISION, som er et direkte resultat af investeringen i anlægget:

- Anlægget gør ikke alene, at vores arbejdsgange bliver mere effektive, men også, at vi nu kan lancere et helt nyt produkt – nemlig VISION. Det er et energivindue med en unik isoleringsevne, da det har en u-værdi på kun 0,68 W/m2K, hvilket er blandt de bedste på markedet, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Det skal være med til at give kunderne endnu flere valgmuligheder fra KPK og således gøre os endnu mere konkurrencedygtige på markedet.

Udover den bedre isoleringsevne har det nye vindue nemlig også en ekstra smal vinduesramme, der giver et større lysindfald i boligen. Det giver vinduet et slankt, moderne design, der stiller KPK endnu stærkere i forbindelse med nybyg og gennemgribende renoveringsprojekter:

- KPK VISION er lavet med et minimalistisk design, hvor vinduets karm og ramme er tyndere end vores andre produkter. Det er med til at sikre et stort lysindfald i boligen og passer særdeles godt til nybyggeri, hvor man ofte bygger med flotte, slanke linjer. Og dét kombineret med den ualmindelige gode isoleringsevne, som lever op til bygningsreglement 2020, betyder, at vinduet i høj grad er fremtidssikret, slutter Peter Bechmann.

KPK Døre og Vinduer blev grundlagt i 1980 og har i dag 253 medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...