Arrangørerne af modelmessen i Durup oplever en god interesse for at udstille på messen. P.t. er der 9, der allerede har bestilt en standplads, mens et tilsvarende antal endnu ikke har givet endeligt tilsagn. Lige nu kan besøgende i Durup den 6. april være sikre på at møde blandt andet militærlandskaber, biler, jernbaner, traktorer, huse, lastbiler, droner, helikoptere og fly.

- Vi er glade for, at vi allerede nu kan tilbyde de besøgende et bredt udvalg, siger Thomas Rosenkrands fra Durup Borger- og Erhvervsforening, der arrangerer messen sammen med Durup Hallen. - Vi har en ambition om at tiltrække minimum 500 besøgende. Derfor er det vigtigt for os, at vi har et bredt udvalg, fortsætter han og understreger, at der fortsat er plads til flere udstillere.

En af dem, der allerede har meldt sin ankomst er Skive Modelflyveklub, som udstiller og demonstrerer droner, helikoptere og fly. Formanden Hans-Ole Brunsgaard glæder sig til, at klubben kan vise modellerne frem i Durup: ’Vi er en klub med rødder helt tilbage til 1943 og har i dag ca. 40 medlemmer. Vi flyver med næsten alt, hvad der kan flyve, også kaldet droner. I Durup vil vi vise lidt af det vi kan, og fortælle om de mange muligheder klubben tilbyder’.

Han forklarer videre, at der er kommet nye regler for droneflyvning i 2017, og at Skive Modelflyveklub kan hjælpe interesserede med at få de nødvendige tilladelser. Herudover har klubben også svævefly på programmet. Men denne passion foregår kun udendørs og er derfor ikke en del af standen på messen i Durup. Dog fortæller klubben gerne om, hvordan interesserede kan komme i gang med svævefly som hobby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...