Der er fællesbibelkredsmøde torsdag aften 13. marts som start på 10 lektioner i Johannes’ Åbenbaring

NYKØBING: Indre Mission i Nykøbing Mors har nu sit program klar for eftersæsonen. Efter coronanedlukningen i marts åbner missionshuset ”Bethesda” på hjørnet af Nørrebro og Asylgade igen torsdag aften 13. august. Det sker naturligvis under iagttagelse af de gældende regler for forsamlinger, fremgår det af en pressemeddelelse. Man starter med et fællesbibelkredsmøde, hvor sognepræst Peter Østerby-Jørgensen, Galtrup, giver den første af 10 lektioner i Johannes’ Åbenbaring. Der bliver hver gang lejlighed til at stille spørgsmål og føre en drøftelse om indholdet.

- Johannes’ Åbenbaring er det sidste skrift i Bibelen. Det indeholder syv breve til menigheder i Lilleasien, som Gud dikterede til apostlen Johannes. Derefter er der nogle fremtidssyner, og så slutter det med, hvordan det bliver, når Jesus kommer igen, og den ny verden bryder frem, siger Jens Peder Dalgaard fra Indre Mission og fortsætter:

- Dette skrift kan godt være lidt tungt at læse og forstå. Derfor har vi aftalt med Peter Østerby-Jørgensen, at han i efteråret og foråret gennemgår hele skriftet for os i missionshuset. Hertil er alle velkomne, også selv om de ikke ellers kommer i en bibelkreds.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...