Outrup Vinduer og Døre har inviteret den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen med til møder med håndværkere over hele landet

OUTRUP: Et indblik i vinduesbranchen, udveksling af erfaringer og et motiverende foredrag fra håndboldspilleren Lars Christiansen.

Det er på programmet, når Outrup Vinduer og Døre 22.-30. oktober inviterer 200 håndværkere i seks forskellige byer til et fagligt inspirationsarrangement. Her skal således udveksles erfaringer, fremadrettede visioner og ikke mindst krav i forbindelse med Bygningsreglement 2020, som både håndværkerne og vinduesproducenten alle står over for inden længe, hedder det i en pressemeddelelse:

- Vi står alle sammen over for at skulle forholde os til Bygningsreglement 2020, som stiller endnu højere krav til byggeriet, end vi er vant til. Derfor er oplagt, at vi tager ud for at møde håndværkerne i øjenhøjde, hvor vi kan drøfte behov, udfordringer og muligheder sammen, siger Jan Kampmann, der er salgschef hos Outrup Vinduer og Døre, og fortsætter:

- I de seks forskellige byer får vi således mulighed for at nørde om de faglige emner, vi ikke på samme måde har tid til i en hektisk hverdag.

Møderne holdes i Sabro ved Aarhus, Farum, Aalborg, Kolding, Ringsted og Hvidovre.

Udover input fra Outrups egne rækker byder eftermiddagen også på en rejse ind i hele Danmarks håndboldekspert og erfarne foredragsholder Lars Christiansens liv. Her holder han sit foredrag ”Efter sidste slutfløjt”:

- Lars Christiansen har formået at transformere sine oplevelser som sportsmand til noget yderst relevant og nærværende for sit publikum, som kan inspirere enhver branche. Han er nemlig kendt for at tænke ud af boksen, motivere og løse enhver tænkelig og utænkelig opgave på en håndboldbane. Derfor er han også oplagt til at holde oplæg for de mange håndværkere og os, forklarer Jan Kampman og fortsætter:

- Samtidig kan vi hos Outrup drage mange paralleller fra håndboldverdenen til vores håndværksverden, hvor vi også altid lægger vægt at ville mere og at finde løsninger, hvor det ellers kan virke umuligt.

Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt 1968 og har i dag 149 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern. 2018 omsatte Inwido for 6,7 mia. svenske kroner og beskæftiger ca. 4500 medarbejdere på virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...