Hedens Cykler lever i bedste velgående. Trods rygter om det modsatte, er butikken på Mors, tæt ved broen, i fuld vigør.

Medindehaver Jens Christian Jensen er tilbage efter sin sygdom og behandling. Tilbage hvor han elsker at være: mellem cyklerne på værkstedet.

- Det har da været en hård tid. Det har taget et år med mange behandlinger og genoptræning. Men nu er sygdommen kommer på afstand. Jeg har det rigtigt godt igen. Og vi har masser at lave, lyder det fra cykelhandleren, der sammen med sin kone Anne Marie har oplevet, at folk troede, at butikken var ved at blive afviklet.

Men butikken på ”heden” på Nordmors er stadig cykelbutikken med stor erfaring og ekspertise i cykler. Nu er det især med fokus på MTB og el-cykler.

- Vi har besluttet at skære de mange og tidskrævende aktiviteter ned, som vi havde ud af huset - blandt andet med GIANT-traileren. Men vi har stadig dagligt åbent fra 9-17 hverdage. Vi har også stadig det store udvalg i MTB og cykler med udvendig gear. For tiden har vi omkring 60 modeller hjemme, fortæller Jens Christian Jensen og fortsætter:

Også på elcyklernes, som vi sælger stadig flere af, er vi med helt fremme. Vi har som noget nyt fået aftale med en el-cykeltekniker, der fast kommer i butikken. Netop nu har jeg vi vildt travlt og kan nærmest ikke følge med. Heldigvis har jeg stadig Poul Erik Nielsen til at hjælpe på værkstedet. Og Anne Marie passer butikken. Så det kører rigtig godt, siger Jens Christian Jensen.

Hedens Cykler har opnået et godt renommé i cykelkredse, og kunderne kommer fortsat langvejs fra.

Det blandt andet fordi butikken har stor erfaring i MTB og racercykler, som stadig sælges - også i den dyre prisklasse.

Cykler som ikke længere ses i butikkerne. Men som skaffes hjem fra dag til dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...