Rotary medlemmerne Hans Jørgen Christensen tidligere Bank Direktør i Morsø Bank, Jesper Torp Andreassen Stats Autoriseret revisor, Henrik Rothaus Larsen tidligere direktør for skibsværftet og Christian Nørgaard direktør for CN Agro (Forhindret) modtog mandag 5/8-2019 den internationale Rotary annerkendelse ” Poul Harris ordenen” for deres ihærdige, lange og tro tjeneste i Nykøbing Mors Rotary klub.

Rotary International er en verdensomspændende netværk bestående af ca 36.000 klubber Rotary klubber med ca. 1,2 mio. medlemmer i ca. 200 lande og geografiske områder. I Danmark er der ca. 10.000 medlemmer i 263 klubber (2019).

En rotaryklubs medlemmer er kvinder og mænd, som repræsenterer et bredt udsnit af det omgivende samfunds brancher og erhverv.

Et af Rotarys vigtigste formål er at arbejde for fred og forståelse, ikke kun på verdensplan, men også i de lokale samfund. Andre af Rotarys formål er at arbejde efter høje etiske idealer og at bidrage til en omfattende humanitær og uddannelsesmæssig indsats, ikke mindst i ulandene.

Over hele verden holder rotarianerne et ugentligt møde af et par timers varighed. På programmet kan der være virksomhedsbesøg, brancheorienterede emner og andre emner af såvel lokal/national som af international karakter. Rotary er endvidere kendt for sin mangeårige indsats for bidrage til udryddelse af polio (Børnelammelse) hvor sygdomstilfældene på verdensplan nu er under 170 Årligt.

Klubben i Nykøbing Mors, der har tilhørsforhold i Rotary Parken, har 20 medlemmer, som mødes hver mandag. Rotary Nykøbing Mors gør en stor indsats i udveksling af unge/studenter samt uddannelse af erhvervsledere. Til møderne er gæster velkomne. (Tilmelding nødvendig)

Højtideligheden blev fejret med en sommerfest på Limfjordens hus i Glyngøre, fortæller sekretær Lone Søgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...