Fredag 15. november får butikken besøg af konsulent fra Beauté Pacifique

NYKØBING: Hvis man har problemer med sin hud, tilbyder Helsam Morsø Helse ved Niels Kr. Jeppesen i Algade i Nykøbing en gratis hudscanning fredag 15. november, fremgår det af en pressemeddelelse.

Som det hedder, drømmer de fleste nok om en hud med spændstighed, fugt og glød. Men vejen dertil kan være lang, og der er mange produkter at vælge imellem. Med ved scanningen vil en professionel konsulent fra firmaet Beauté Pacifique se, hvordan kundernes hud har det, og hvad den måtte mangle.

- Huden er god til selv at fortælle, hvordan den har det. Men det kan være svært selv at opdage det. F.eks. kan solskader ikke altid ses med det blotte øje, før de bliver rigtig tydelige og dermed sværere at fjerne. Det kan vi hjælpe med til hudscanningen, fortæller Gitte Mayland, der er hudspecialist hos Beauté Pacifique og står for hudscanningen, i pressemeddelelsen.

Ud over en gratis hudscanning står eksperterne også klar til at give råd og anbefalinger til, hvordan huden plejes bedst muligt. Har man tidligere fået foretaget en scanning, kan man få en ny og herefter sammenligne før- og efterbilleder.

Beauté Pacifique har siden 1997 udviklet hudplejeprodukter til aldersforandringer, solskader og forskellige hudproblemer. Firmaets produkter sælges i over 500 butikker i Danmark og i en række lande verden over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...