I januar kan morsingboerne indstille til forskellige priser, og 27. januar åbner billetsalget

MORS: Så er Morsø Kommune ved at gøre klar til Frivilligfesten 2020 ”Sammen er vi bedst”, fremgår det af en pressemeddelelse.

Frivilligfesten byder på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og en masse underholdning. Festen holdes i Sparekassen Thy Arena Mors i Nykøbing fredag aften 20. marts - som ved starten i fjor med journalist og tv-vært Clement Kjersgaard som konferencier. I løbet af aftenen uddeler Morsø Kommune bl.a. priserne ”Årets Frivillig” og ”Årets Forening”:

- Efter Frivilligfesten 2019 blev det besluttet, at ”Årets Frivillig” bliver til to priser, fordi vi gerne vil have fokus på både de enkelte ildsjæle og de foreninger, der løfter i flok, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) i pressemeddelelsen.

Alle borgere på Mors kan i løbet af januar nominere kandidater til kommunepriserne ”Årets Kunstner 2019”, ”Årets Frivillig 2019” og ”Årets Forening 2019”. Derudover overrækker Kulturelt Samvirke på Mors årets ”Kulturius”, og DH Morsø overrækker ”Handicapprisen”.

Frivilligfesten 2020 er også en hædring af sportsmestre. Alle borgere på Mors kan indstille det forgangne års sportsmestre til hædring og diplomoverrækkelse, hvis de har hjembragt en anerkendt mesterskabstitel, f.eks. jysk og dansk mester eller medaljer til nordiske, europæiske og verdens-mesterskaber. Der kan indstilles personer eller hold, der er tilknyttet en klub eller forening på Mors. Desuden kan personer, der er bosat på Mors og medlem af en klub eller forening uden for Mors, på samme vis indstilles.

Udover hædring af frivillige ildsjæle og sportsmestre byder aftenen på masser af underholdning på scenen og i salen. Programmet er klar i løbet af januar 2020. Der er omkring 500 pladser med spisning i Arenaen. Festmiddagen består af buffet samt kaffe og kage, leveret af Sallingsund Færgekro, og drikkevarer købes separat. Billetter til Frivilligfesten 2020 sættes til salg efter først til mølle-princippet. Billetsalg åbner mandag 27. januar kl. 10.00, hvor prisen også offentliggøres på

W

mors.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...