efter 41 år som produktionsleder stemplede Bent Hyldig, 67 år, for nylig ud efter en sidste runde på fabrikken hos KPK Døre og Vinduer.

Da Bent Hyldig den 27. februar 1978 startede som svend hos KPK Døre og Vinduer, var det en noget anden virksomhed, end den man ser i dag. Dengang var der kun tre ansatte i virksomheden, som solgte både vinduer, køkkener og andre komponenter til typehuse.

- Jeg har været rigtig glad for at være hos KPK Døre og Vinduer, og derfor er jeg også blevet der igennem alle 41 år. Man bliver jo ikke et sted, hvor man ikke er glad for at være. Og selvom jeg har været ansat i den samme virksomhed i så mange år, har der været spændende udfordringer gennem alle årene, siger Bent Hyldig og uddyber:

- Der er sket rigtig meget på fyrre år, og virksomheden har udviklet sig fra at være en lille lokal tømrer- og snedkervirksomhed med tre mand til at være en stor og moderne koncernvirksomhed med fokus på optimering, effektivisering og de nyeste teknologier. Jeg har derfor løbende fået mere ansvar, hvor jeg har skullet følge med udviklingen og holde mig opdateret.

- Bent har været en utrolig vigtig nøgleperson hos KPK igennem alle årene. Han har bidraget positivt til virksomheden med sin store viden og erfaring, som han har givet videre til vores lærlinge og medarbejdere. Vi har været rigtig glade for at have ham med på holdet og ønsker ham alt godt i fremtiden, lyder det fra Jørn Korsgaard Sørensen, KPK Døre og Vinduer i en pressemeddelelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...