Flag og den røde løber var klar ved Dagli’Brugsen Frøslev, da det blev fejret, at butikken har ansat ny uddeler, som er Thea Wehl Dalgaard fra Nykøbing.

Kunderne havde samlet ind til en større gave, ligesom der var en hilsen fra personalet. Udover børnene, som hver især fik en fodbold som gave, kom der omkring 100 personer fobi for at hilse på den ny uddeler.

De besøgende kunne samtidig konstatere, at der er blevet bedre plads mellem reoler og kølediske. Bestyrelsen og frivillige har hjulpet med at friske butikken op, uden at det har kostet en formue.

Brugsforeningen i Frøslev har ejet butikken siden 1906. Formand Anette Kristensen er glad for, at man står for at skulle etablere en ny dagligvarebutik. Formanden konstaterer, at områdets unge bruger butikken. Blandt andet har en ny afdeling med franske hotdogs vist sig at være en stor succes.

- Thea og det øvrige unge personale har allerede fundet frem til nye varer, som kunderne efterspørger. Det lover godt for fremtiden, lyder fra formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...