Christian Alvad og Anna Wirsén fortæller på Høloftet i Floulev om deres syditalienske olivenlund med musik og smagsprøver

Torsdag aften 21. november fylder Høloftet i Floulev på Thyholm igen med musik. Hanne og Bent Hargaard inviterer denne gang til en aften, hvor der skal smages ufiltreret organisk koldpresset olivenolie og vin fra Puglia, nydes let tapas, lyttes til skønne fortællinger og viser samt guitarspil. Der er tale om en musikalsk fortælling om olivenolie ved Anna Wirsén og Christian Alvad.

Ved denne ”højskoleaften” følger publikum med de to på et oliveneventyr i Syditalien. De fortæller i anekdoter, musik og toner om de glæder, besværligheder og fuldstændigt barokke situationer, man kan havne i, når man bliver ejere af en 1,4 hektar olivenlund - med ruin. Men også om smagssensationer i den nypressede olivenolie, om kærligheden til træerne - disse urgamle væsener, som har set generationer passere. Om solskin og Tramontane-vinden ,som blæser himlen ren for skyer og i øvrigt gerne tager et fortelt med i købet. Om oliens mystik og helsebringende virkninger. Om træets symbolik med historier der rummer alt - frugtbarhed, livsvisdom, udødelighed, forsoning og urkraft.

Der bliver melodier med duft af rosmarin og mandelblomster - Taubes sydlige eskapader, Sjöbergs længsel og gule citroner blandet med italienske ørehængere og nutidige melodier og sange. Anna Wirsén er en svensk sangerinde med rødder i den nordiske visetradition. Hendes sange rummer en blandning af poetiske viser og hverdags-køkkenbordsrealisme. Christian Alvad er en erfaren komponist og musiker, og anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister.

Nærmere på spillestedets hjemmeside: www.høloftet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...