Dansk Skaldyrscenter og Morsø Turistbureau inviterer igen til et arrangement med titlen Fra Fjord til Bord. Arrangementet finder sted 31. maj på Dansk Skaldyrcenter og starter med en rundvisning, hvor de fremmødte vil kunne se proceduren angående både østers, hummer, muslinger og tang.

Fokus på rundvisningen vil være ressourcer, der er ude i fjorden, og hvilke muligheder der er for at udnytte dem bedst muligt.

Herefter går turen ud i Dansk Skaldyrscenters køkken.

Her har kokken i forvejen tilberedt lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr. Der bliver serveret forskelligt tilbehør til, og kokken vil også inspirere gæsterne til selv at anvende skaldyr derhjemme i køkkenet. Og tang, som også har flere gode kvaliteter.

- De tilberedte retter kan erstatte aftensmaden denne aften, tilføjer turistchef Bente Kristensen.

Husk tilmelding er nødvendigt og seneste tilmelding er den 26.5

Billetterne kan købes online på www.visitmors.dk eller ved henvendelse til Morsø Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...