Onsdag aften 9. oktober er der sogneaften i konfirmandstuen ved Frøslev Præstegård

FRØSLEV: Det er onsdag aften 9. oktober, der er der sogneaften i konfirmandstuen ved Frøslev Præstegård i samarbejde med Kirkens Korshær Mors, fortæller Thorkild Nielsen, Nykøbing, der er formand for korshærens afdeling. Der er fri adgang, og der bydes på kaffebord ved arrangementet, og alle er velkomne.

Den folkekirkelige organisation Kirkens Korshær gør et stort arbejde blandt de borgere, der har det allerdårligst, ikke mindst i de større byer.

- Vi får denne aften besøg af Carsten Risborg Andersen, der er leder af Kirkens Korshærs Skurby i Aalborg. Han fortæller om skurbyen, der er et botilbud til hjemløse mennesker i Aalborg. Beboerne er ofte ikke i stand til at fastfolde egen bolig på grund af misbrug m.v. Skurbyens mål er, at tilbyde et fællesskab, hvor beboerne kan leve et værdigt liv i hjemlige omgivelser. Skurbyen har en høj tolerancetærskel i forhold til støj, misbrug og anden atypisk adfærd, fortæller Thorkild Nielsen.

Der er ved arrangementet mulighed for at købe Kirkens Korshærs kort og lys, og det indkomne beløb vil blive sendt med Carsten Risborg Andersen til skurbyens daglige drift, oplyser Thorkild Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...