Foredrag på Café Holmen onsdag aften 25. september

NYKØBING: Onsdag aften 25. september er der foredrag på Café Holmen i Nykøbing af Trine Eger Nielsen, Skælskør, om hendes bog ”Jorden rundt med mine strikkepinde”, som netop er udkommet med 12 udførlige opskrifter på sjaler, sweatre, huer og halstørklæder - alt i lækkert uldgarn fra New Zealand. Bogen indeholder også stemningsfyldte billeder og små historier fra hendes rejse til New Zealand, som hun har strikket sig igennem, især sydøen. De strikkede modeller bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design.

I en pressemeddelelse hedder det, at Trine Eger Nielsen bevidst har valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Gennem denne dedikation, smitter hun læseren. Bogen er fuld af kærlighed og god energi hvilket gør læsningen til en inspirerende oplevelse. Og Trines rejse er beviset på at det virker: Det kan lykkes at leve sine drømme!

Trine Eger Nielsen har strikket og designet, siden hun var barn, og har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremme Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer formået at skabe en særlig symbiose mellem begge uddannelser til modtagerens bedste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...