Der er nyt køle- og fryseanlæg og nyt interiør i frugt- og grøntafdelingen

ØRDING: Charlotte Tipper, der er daglig leder, glæder sig over, at man her i starten af 2020 i det borgerejede selskab Ørding Købmandsgård ApS var enige om, at der skulle fornyelser til.

Det, som stod til at skulle udskiftes, var bl.a. køle- og fryseanlæg samt interiøret i frugt- og grøntafdelingen, og nu mangler der kun hist og her lidt malerarbejde.

Charlotte Tipper, der har været ansat i butikken, som i mange år har været ejet af de lokale borgere, i syv år nu. Og der er løbende sket forbedringer, bl.a. blev der for fem år siden tilbygget helt nyt lager, og for nogle år siden blev den tilhørende lejlighed lagt til butikken, så den i dag fremstår stor og virkelig attraktiv med et stort varesortiment.

Man er begyndt at gøre meget mere i økologiske varer som frugt og vin, og Charlotte Tipper fortæller, at man samarbejder med Leons Fisk, Roslev Frugt og Morsø Oliemølle, ligesom man har slagterspecialiteter fra Møltrup og andre specialiteter fra Brænderiet Limfjorden.

Butikken er et hyggeligt handels- og mødested, hvor de gamle krogede bygninger giver en særlig oplevelse og trækker tråde til gode dyder og traditioner. I et hjørne i butikken er der en lille café, hvor der er mulighed for en kop kaffe og brød m.v.

- Vi har meget i butikken, men vi kan selvfølgelig ikke have alt. Derfor er butikken et godt mødested, hvor man også kan komme med gode ideer, og er der noget, man synes mangler i butikken, hører vi det gerne, også hvis man kan nævne gode leverandører, siger Charlotte Tipper.

Ørding er ikke en storby, men der er et stort opland, og borgerne er gode til at benytte butikken. I Ørding er der også skole, børnehave, vuggestue og maskinfabrikken HE-VA ApS.

Foruden Charlotte Tipper, som er daglig leder og på fuld tid, er der to deltidsansatte,to2 flexjobbere og to ungarbejdere ansat i købmandsbutikken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...