Foreninger kan inden 2. juni ansøge om at få del i 400.000 kroner fra ”Børnehjælpsdagen i Nykøbing Mors”

MORS: Fonden ”Børnehjælpsdagen i Nykøbing Mors” er godkendt til at blive opløst, og derfor kan foreninger, som går med planer om arrangementer eller tiltag, der kan glæde andre, ansøge om at få del i 400.000 kr. fra fonden.

Det oplyser Morsø Kommune i en pressemeddelelse.

Fonden har i 70 år haft til formål at uddele midler til foreninger, enkeltpersoner og arrangementer, der hjælper med bedring af vanskeligt stillede børns, unges og handicappedes forhold i Morsø Kommune.

Mange har fået glæde af de midler, fonden har uddelt gennem tiden, men nu er det snart slut, lyder det i pressemeddelelsen.

På grund af det lave afkast har fonden søgt Civilstyrelsen om at blive opløst, og det er blevet godkendt.

Flot farvel

Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) er formand for den selvejende institution, som blev stiftet 16. februar 1950.

Over de næste tre år vil fonden opløse sig selv og give hele sin kapital til lokalområdet ved årligt at uddele 400.000 kr.

- Det er et utroligt flot farvel for fonden. Tiderne skifter, og vi er kommet frem til, at det er bedst, at pengene kommer ud og arbejde for at skabe livskvalitet og muligheder på Mors. Bestyrelsen ser frem til at modtage ansøgninger og uddele legater for over en million kroner over de kommende år, siger Hans Ejner Bertelsen i pressemeddelelsen.

Interesserede kan søge fonden om legatmidler ved at ansøge senest 2. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...