VÆRTSFAMILIER: Friskolen søger husning til hjælpelærere

Ørding Friskole har startet internationalt samarbejde med en spansk skole, der udsender sine første udvekslingselever i juni 2020.

- Vi er også i gang med at starte samarbejde med en skole i Bristol i England, fortæller skoleleder Hanne Have Ward, Ørding Friskole.

Dermed kommer der ekstra fokus på sprog på friskolen i Ørding, hvor børnene allerede fra nulte klasse lærer engelsk, og fra fjerde klasse starter tyskundervisning.

Hanne Have Ward glæder sig til at få de næste udvekslingsstuderende som gæste- og hjælpelærere i Ørding. Til den tid vil der skulle findes værtsfamilie til de udenlandske gæster. Friskolen venter en kinesisk studerende som en af de første, og her er kravet, at vedkommende skal være god til sprog og glad for naturen.

Tidligere har friskolen haft en tysk studerende på visit, og det havde eleverne stor gavn og glæde af.

Hanne Have Ward fortæller om samarbejdet med den spanske skole, at friskolen i Ørding næste sommer får 25 spanske børn fra 12 til 14 år og to lærere, som skal huses hos værtsfamilier i Ørding i en uge.

- Hjælpelæreren, som vi håber på at få fra Kina, skal være her et halvt år, og denne kan for så vidt bo på hele øen, og vi er også villige til at låne hjælpelæreren ud til andre skoler på øen, siger Hanne Have Ward.

Har nogen mulighed for at have en kinesisk hjælpelærer boende, modtager Ørding Friskole meget gerne henvendelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...