Smyk-biks i Karby har udvidet butikken. Det sker efter at Claus Ejstrup Pedersen har fået bygget et hus i træ på Ørndrupvej 74, hvor han og hustruen har sommerhus i hendes barndomshjem.

Det er et års tid siden, at Claus Ejstrup Pedersen for alvor gjorde opmærksom på sin butik, men ellers har han gjort i smykkefremstilling i flere år.

- Min kone smed mig ud af udestuen sidste år, fordi der ikke kunne blive ved at være plads til alle mine ting, fortæller Claus Ejstrup Pedersen med et smil.

Det nye træhus, hvor Smyk-Biks nu har til huse, indeholder både butik og værksted, så Claus Ejstrup Pedersen kan holde butikken åben, mens han sidder i værkstedet og arbejder.

Den kreative århusianer med sommerresidens på Mors laver smykker i sølv med 40 forskellige stentyper og rav, ligesom han også bruger ferskvandsperler og koral, perler fra blåvandsmuslinger fra Limfjorden og krystaller.

- Jeg har mere plads til mine ting nu, og i forhold til tidligere, hvor jeg har taget meget rundt til messer, vil jeg fremover holde det mere her i Karby, fortæller han.

Åbningstiderne er lidt svære at fastslå, fordi de afhænger af mange forskellige ting, men der vil komme flyers på Morsø Turistkontor, som informerer om Smyk-Biks.

Claus Ejstrup Pedersen har kontakt til et par butikker, hvor han både laver reparationer og modtager bestillinger fra.

Smyk-Biks er dog stadig en hobby for Claus Ejstrup Pedersen, der også passer et flexjob

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...