Sportschef Henrik Hedegaard er allerede godt i gang med at finde arvtagerne for de spillere, som skifter væk fra Mors-Thy

HÅNDBOLD: HTH Herreligaen er ikke engang halvt færdigspillet, men arbejdet med at forstærke trupperne til næste sæson er i fuld gang for de danske håndboldklubber.

Mors-Thy er ingen undtagelse, hvor sportschef, Henrik Hedegaard, endnu engang skal ud at finde erstatninger for store profiler.

Klubben har allerede offentliggjort, at Emil Bergholt, Frederik Tilsted, Jonas Gade og Allan Toft Hansen forlader Mors-Thy efter sæsonen.

- Det er klart, at det er nogle store profiler, som vi mister, men det er ikke første gang, at det sker. Vi har gennem årerne været gode til at erstatte de profiler, som skifter væk, med andre dygtige spillere. Og det gør vi selvfølgelig også denne gang, siger Henrik Hedegaard.

Sportschefen kalder det klubbens lod at miste sine bedste spillere for at finde nogle nye, som de kan udvikle på.

- Vi vil altid givet plads til, at spillerne kan skifte, når de har vokset sig store, og der er bud efter dem. Det giver god reklame for Mors-Thy, og det viser de nye unge håbefulde spillere, at hvis de vælger Mors-Thy, så får de et ansvar og en stor rolle. Og så skal vi sammen finde frem til, hvor langt de kan drive det til, lyder det fra sportschefen.

Mikkel Færgemann Viken
Sportschef Henrik Hedegaard (th.) arbejder intensivt på at finde de spillere, som blandt andre skal erstatte Frederik Tilsted (tv.). Arkivfoto: Kurt Bering

De to første spillere til næste sæson er blevet præsenteret. Den svenske bagspiller Emil Hansson skifter til nordvestjyderne fra Ystad IF, mens stregspilleren Andreas Nielsen kommer til klubben fra Nordsjælland Håndbold.

- For at ligningen skal gå op, så skal vi på nuværende tidspunkt have to mere ind. Vi skal ud at finde en stregspiller og en bagspiller mere, siger Henrik Hedegaard.

Ifølge sportschefen så leder Mors-Thy efter nye kræfter i Skandinavien, og han har intensiveret snakken med flere eventuelt kommende Mors-Thy-spillere.

Mors-Thy har en bestemt type profil, de spejder efter, når de skal have tilgange til klubben.

- Vi skal helst have spillerne ind, inden de er flyvefærdige, så vi selv kan være med til at forme dem, og eventuelt gøre dem klar til at komme videre, siger han og fortsætter.

- Det skal også være spillere, som kan indordne sig under, at vi er en arbejderklub, hvor der skal arbejdes stenhårdt, og den enkelte spiller aldrig er over holdet, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...