donation: Den Velgørende Fond Morsø giver

Limfjordsteatret får 200.000 kr. fra Den Velgørende Fond Morsø til indretning af sale i det nye byggeri

Den Velgørende Fond Morsø har ved sin seneste udlodning valgt at donere et ekstra stort beløb til indretning af Limfjordsteatrets nye teaterhus på Limfjordsvej 95, nemlig 200.000 kroner til indretning af de to mindre sale i det nye byggeri.

- Normalt uddeler vi mange mindre bidrag, men har denne gang valgt at give et ekstra stort beløb til Limfjordsteatret, siger Ole Møller Knudsen, formand for Den Velgørende Fond Morsø og uddyber:

- Vi ved, at budgettet for byggeriet er stramt, og at der ikke er afsat midler til indretning. Derudover vil rigtig mange børn, unge og voksne få deres gang i salene, så pengene på den led kommer til gavn for mange af øens borgere, siger han.

Multisalen vil i skoletiden blive brugt af blandt andre gymnasiets dramaelever, om eftermiddagen af Limfjordsteatrets teaterskole for børn og TeaterTalent Mors. I Prøvesalen vil der blive vist intime børneforestillinger for dagpleje-, børnehave- og de mindre skolebørn, lavet workshops for børn, dagplejemødre, pædagoger og lærere m.fl., ligesom skoler vil kunne lave forestillinger i salen og drage fordel af stedets teatertekniske kompetencer. Derudover vil mange foreninger og frivillige organisationer kunne benytte begge sale, ligesom her kan arrangeres fællessang, foredrag, fortælleaftener og meget andet.

Donationen bliver modtaget med glæde og taknemmelighed af Limfjordsteatrets leder, Gitta Malling.

- Den lokale opbakning betyder utrolig meget for os. Vores vision for det nye byggeri er at skabe et kunst- og kulturhus med afsæt i scenekunsten, som skal summe af liv fra morgen til aften, og hvor kulturen bliver en vital og integreret del af dagligdagen – ikke mindst børnenes og de unges, siger hun og tilføjer:

- Derudover er det vigtigt at kunne dokumentere en lokal opbakning, når vi skal ud til de store, eksterne fonde for at søge midler til udstyr, indretning og udsmykning af det nye teater. Her er bidraget fra Den Velgørende Fond Morsø ekstremt vigtigt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...