Flade: Varieret udstilling åbner galleriet

Galleri heltoften i Flade er klar med sin første fernisering i 2019. Ferniseringen er søndag 19. maj, og dermed åbner en udstilling af billedkunstnerne Ruth Nors fra Sinding og Kristian Forum Jørgensen og Ulla Fobian fra Jelling.

På dagen kommer forfatter Dorthe Nors og læser op.

Kristian Forum Jørgensen er uddannet tegner og grafiker fra Designskolen i Kolding, og medlem af kunstnerfællesskabet Møllen i Jelling.

Ulla Fobian har en billedterapeutisk uddannelse fra Andromeda Akademi i Egtved ved den hollandske tekstilkunstner Baukje Zielstra, og har tidligere været medlem af Møllen i mange år.

Ruth Nors har over 40 års erfaring som billedkunstner, dette er hendes tredje udstilling i Galleri Heltoften.

Kristian Forum Jørgensen og Ruth Nors er søskende, og det bliver også i familien, når Dorthe Nors læser op fra sit forfatterskab. Hun er nemlig Ruth Nors’ datter.

Anette Jensen, Galleri Heltoften oplyser, at programmet for galleriet for sommeren er på plads. Det betyder, at Pia Viborg, Skive er den næste i rækken af udstillere, mens en lokal kunstner, Michael Stensig fra Flade skal runde sæsonen af.

Desuden vil der hele sommeren igennem kunne købes keramik af Merete Strøm fra Randers og bronzeskulpturer af Mogens Leander fra Kolding.

Ydermere sælger galleriet postkort med fotografier af Lene Shannon.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...