Vi vil rigtig gerne skabe en tradition for børnefamilierne her i det ny teaterhus, siger teaterleder Gitta Malling

NYKØBING: Søndag eftermiddag 1. december inviterer Limfjordsteatret til juleforestilling med juleklip i det ny teaterhus på Limfjordsvej. Efter forestillingen er der åbent i cafeen, hvor man kan hygge sig med æbleskiver, og hvor børn og voksne kan slippe fantasien løs ved at lave sjovt og anderledes julepynt til at tage med hjem.

- Vi vil rigtig gerne skabe en tradition for børnefamilierne her i det ny teaterhus, hvor vi har fået meget bedre plads til hele siger teaterleder Gitta Malling.

Dagens forestilling hedder ”Faster Lizzies jul” og er et gæstespil fra Teater Baglandet i København med Susanne Bonde i titelrollen som den juleglade Faster Lizzie. Børnebilletter koster 40 kr. og voksenbilletter 70 kr.

- Hvis man har søskende, som ikke skal ind at se ”Faster Lizzies jul”, fordi de måske er for små eller store, er de velkomne til at hygge og klippe under forestillingen sammen med en ekstra voksen, siger Gitta Malling.

Faster Lizzie rykker ind på scenen i sit grangrønne køkken for at sprede julehygge for de yngste teatergængere og deres voksne. Køkkenet emmer af hjertevarme, og skabe og skuffer gemmer på både lyde, hemmeligheder og små øjeblikke. Så det er let at glemme tiden, selv om der er meget, der skal ordnes og pebernødder der skal bages inden jul, hedder det i en pressemeddelelse fra Limfjordsteatret.

Se nærmere på teatrets hjemmeside: www.limfjordsteatret.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...