Henrik Christensen åbner i stedet Mr. Oliver i J. P. Jacobsen Centret 27. august

THISTED: Efter seks år med herretøj og livsstilsprodukter til mænd lukker butikken Mandely, Frederiksgade 1, Thisted, pr. 1. august. Men det er ikke slut med herretøj, for indehaver Henrik Christensen slår torsdag 27. august dørene op for en helt ny butik på første sal i J. P. Jakobsen Centret.

Mr. Oliver er navnet på den nye butik, der er ved at blive indrettet i lokalerne, hvor der tidligere var Munk & Co.

- Jeg fik en henvendelse fra Per Sko (Overgaard, red.), om ikke jeg var interesseret i at være med til at starte en herretøjsbutik i centret. Man kan sige, at det var et godt tilbud, jeg fik om et projekt, som jeg sagtens kunne se mig selv i, siger han og fortsætter:

- For det bliver en herretøjsbutik med en række fine mærker. Man kan godt sige lidt mere eksklusive mærker, ud over Mr.’s egne brand. Med flytningen til centret kan man også sige, at jeg flytter fra den lidt mere stille del af bylivet til centret, hvor der kommer rigtig mange mennesker.

Henrik Christensen har allerede ansat sit nye personale. Det bliver bl.a. Per Olsen, et kendt ansigt fra Thisted og Kasper Hummelshøj:

- Nu mangler jeg kun at få solgt det sidste, jeg har på hylderne i Frederiksgade. Derfor har jeg sat alt ned med op til 50 pct. Jeg har sidste officielt sidste åbningsdag lørdag 1. august. Men jeg holder også et oprydningssalg lørdag 8. august, fortæller Henrik Christensen.

Han åbnede sin herretøjsforretning Hjarde i 2014. I 2017 skiftede den navn til Mandely og blev også en livsstilsbutik for mænd. Navnet på den nye butik Mr. Oliver er sat sammen af Mr. og Oliver. Sidstnævnte var navnet på Henrik Christensen allerførste tøjbutik i Vestergade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...