Når den i fjor stiftede Familielandbrugets Seniorklub for Thy og Mors har generalforsamling tirsdag 19. marts på Videncenter Thy-Mors i Silstrup, er det også en invitation til et foredrag ved Aage Brusgaard, tidligere medlem af Folketinget, medlem af Morsø Kommunalbestyrelse og landsformand for Fremskridtspartiet.

Tirsdag 9. april besøger man Gaard-Bageriet på Hvidbjerggård på Mors med udsigt til Agerø, og tirsdag 30. april besøger man Morsø Traktormuseum i Outrup, hvor ejer Hans Larsen viser en nylig opført udstilling om husmandsbevægelsen i Nordvestjylland, specielt på Mors og lokalt, og hvortil Mors-Thy Familielandbrug ved lukningen ydede støtte til skiltningen.

Mandag-tirsdag 13.-14. maj tager man på udflugt til Nordfyn, hvor man skal besøge Ditlevsdal Bisonfarm i Morud og Kongsdal Have, hvorefter der er middag og overnatning på Bogense Hotel og næste dag udflugt til naturgenopretningsprojektet på Gyldensten Strand, byvandring i Bogense og besøg på Kunstgården, inden kursen sættes hjemad.

Tirsdag 30. juli tager man på sælsafari fra Nykøbing Havn til Blinderøn, og tirsdag 3. september er der grillaften på Koustrup Møllegård i Sønderhå hos Kirsten og Niels Møller.

Til efteråret følger udflugt til Tingstrup Sø og Hanstholm Havn samt foredrag ved Familien på farten, og endelig er der efter nytår en udflugt til Thisted Bryghus, fortæller formand Niels Møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...