Danske lotteri spil: Stewardesser i Nykøbing fredag

Fredag eftermiddag vil der være flere grunde end ellers til at besøge Løvbjerg Supermarked i Nykøbing. Danske Lotteri Spil besøger udvalgte butikker landet over med imødekommende stewardesser, der via Augmented Reality lover at guide kunderne direkte til drømmeland.

Med Augmented Reality kan man via AR-teknologi i ens egen mobiltelefon komme direkte ind i en drøm af den virkelighed, en Eurojackpotvinder kan opleve.

- Vi har taget pulsen på danskernes feriedrømme, og danskerne er meget enige om, hvad vi ønsker os allermest. Hvis vi kunne, ville vi holde ferie resten af livet, fortæller Rikke Grønborg Crown, der er Head of Branding & Campaigns hos Danske Lotteri Spil.

Danske Lotteri Spil har spurgt over tusinde danskere på, hvad de ville gøre, hvis de pludselig stod med de hundredvis af millioner, der er på spil i Eurojackpot.

Næstefter ferie resten af livet ønskede de adspurgte sig rejseaktiviteter med familie og venner.

Det er disse ønsker, Danske Lotteri Spil nu vil give kunderne i Løvbjerg i Nykøbing mulighed for at få opfyldt på fredag.

Direkte via smartphonen i hånden kan kunderne få fornemmelsen af at træde direkte ud på en hvid sandstrand på en Bounty-ø med høj sol, eller spadsere en tur på Den Kinesiske Mur.

For de kunder, som ikke har en smartphone, inviterer stewardesserne til en prøve på deres mobil, fortæller Danske Lotteri Spil, der også oplyser, at 106 danskere er blevet Eurojackpotmillionærer siden 2012.

Der vil dog altid være nogen, der ikke har held i spil, men dem er købmand Bjarne Smedegaard helt klar til at trøste.

- Vi har med garanti masser af gode tilbud i butikken, fastslår han.

Samtidig glæder han sig over, at Augmented Reality er nået til Løvbjerg.

- Det ville da være sjovt, hvis det er én her i vores Løvbjerg, der løber med de 488 millioner, for så skal der vel handles igennem, lyder det med et smil fra købmanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...