Sidste event i Folk Club Mors’ 10-års-program er Inver

ØSTER ASSELS: Som bekendt fejrer Folk Club Mors i år sine første 10 år, og som afslutning på det runde år inviterer klubben nu til koncert fredag aften 15. november hos Kulturkøbmanden i Øster Assels med den engelsk-danske trio Inver, fortæller formand Lars Kristensen, Redsted.

- Det er en trio, hvor hver enkelt medlem har en rigtig fin fornemmelse for at flytte fingrene derhen, hvor de hører hjemme i hver eneste melodi, siger Lars Kristensen.

Trioen spiller ny folkemusik med rødder i de keltiske traditioner fra Irland og Skotland, blandet med et par traditionelle numre. Kevin Lees, violin, Rune Barslund, irske fløjter og akkordeon, og Matthew Jones, guitar, spiller med et stort instrumentalt overskud, respekt for traditionerne og samtidig også med en lyst til at udfordre og forny dem. Det kommer især til udtryk i trioens egne kompositioner og idérige arrangementer, som giver trioen en unik og nutidig lyd, fortæller formanden:

- Publikum udsættes for hurtige og swingende jigs og reels, spillet med en smittende energi, der kan gøre det svært for mange at sidde stille. Indimellem er der tid til fordybelse, når stemningsfyldte slow airs og valse bliver spillet med en særlig indlevelse og nerve, hedder det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...