Anna Marie Madsen på Hanklitvej i Erslev var både glad, ydmyg og overrasket over for et år siden at blive indstillet til 218.500 kroner i LAG-støtte til et yogastudie. Nu kommer de mange penge i sving. Anna Marie Madsen er klar til at invitere til officiel indvielse af Room Yoga i weekenden 5. - 7. juli.

- Ideen med et yogastudie på Nordmors udspringer af mit ønske om at tilbyde en ny måde at tilbringe såvel ferie som fritid på. Ved at etablere et yogastudie på Nordmors ser jeg en unik mulighed for at benytte lokalområdets potentiale i naturen, og kombinere naturoplevelsen med yoga, siger Anna Marie Madsen om sit koncept.

Hun retter tilbuddet mod såvel turister som fastboende, og ser en kæmpe ressource i at forene det bedste af to verdener - yoga og natur.

- Jeg har selv oplevet at dyrke yoga i omgivelser med forstyrrende lyde, kolde gulve og forkert belysning. I et nyt yogastudie på Nordmors vil der blive mulighed for at dyrke yoga under optimale forhold, både i forhold til det mellemmenneskelige, selve lokalets indretning og det omkringliggende landskab, lyder det fra Room Yoga.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...