Mandag aften slår Kas Kafé igen dørene op

GLYNGØRE: Mandag aften 4. oktober slår Kas Kafé dørene til Kassehuset i Glyngøre op til en koncert med den populære duo Double Up.

Selv om det er tredje gang duoen Double Up fra Nykøbing skal spille i Kas kafé i Glyngøre, glæder Michael Fisker og René Mouritsen sig rigtig meget til koncerten i Kassehuset fredag den 4. oktober:

- Vi glæder os helt vildt - der er en helt unik stemning til disse arrangementer, skriver duoen på facebook.

Begge har spillet i lokale band gennem mange år. 2012 blev de enige om at finde sammen i et mere enkelt og direkte musikalsk udtryk. De store og dyre anlæg blev skiftet ud med instrumenter og udstyr, der kunne understøtte den akustiske musik og ikke mindst det fremragende vokalarbejde. Det er Michael Fisker, der fører an i de fleste sange. Han spænder vidt over nodesystemet, og det giver mange af gruppens numre en ekstra dimension og et Double Up-aftryk i forhold til de originale indspilninger.

Repertoiret er bredt. Nyt blander sig med gamle rock- og popklassikere fra så forskellige kunstnere som Rasmus Seebach, Rasmus Nøhr, Kim Larsen, Allan Olsen, Eagle Eye Cherry og Avici.

Mens Michael Fisker primært investerer musikalsk tid i Double Up, har René Mouritsen som regel travlt med at spille også i andre sammenhænge. Desuden har han gjort det til en dyd at skabe den bedst mulige lyd, både når han selv spiller, men også for kollegaer i musikbranchen på scener mange steder i Jylland.

Koncert med Double Up

4. oktober i Kassehuset i Glyngøre

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...