Om Svante kan være en kvinde er et tema for koncerten på det lille spillested til september

FLOULEV: Spillestedet Høloftet i Floulev på Thyholm har nu flyttet 1475 koncertbilletter fra foråret til efteråret, fortæller indehaverne Hanne og Bent Hargaard.

Men ikke alle koncerter i efteråret er nogle, der er flyttet fra foråret på grund af nedlukningen under covid-19-krisen. Der er også tale om ny koncerter, f.eks. når Dodo Gad synger Benny Andersen fredag aften 25. september - som sædvanlig indledningsvis med en koncertmenu.

Temaet for koncerten er, om Svante kan være en kvinde. Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder indgår i stoffet, når Dodo fortolker ”Svantes viser”. Det var 2009, hun stødte ind i Benny Andersen i forbindelse med et projekt for UNICEF, hvor de to optrådte sammen.

Efter utallige opfordringer og en længere proces udkom i 2011 det første soloudspil fra Dodo i form af cd’en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svante-visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt ind i bossanovaens melankolske og jazzede tone. Siden har hun - ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos - optrådt med et udvalg af de klassiske Svante-viser fra hendes første lunt svingene solo-cd.

Med sig til Thyholm har Dodo følge af Jeppe Holst på guitar og Jens Rud på bas og perkussion.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...