NYKØBING: Husker du? Den sætning var nok den gennemgående, da 22 tidligere klassekammerater lørdag mødtes i Nykøbing for at fejre 50 året for deres afgang fra Nykøbing Folke- og Realskole i Grønnegade.

Klassen talte omkring 28, og fremmødet på 22 var derfor imponerende.

- Ingen er heldigvis faldet fra, og kun ganske få sendte afbud, fortæller Torben Jensen, Mr. Torben Jensen, der som en af de herboende tidligere elever selvfølgelig deltog i lørdagens sammenkomst.

Arrangementet var sat i værk af klassekammeraten Erik Thomsen, der i dag bor i København, men som havde held til at komme i kontakt med alle de gamle kammerater.

Mødet var henlagt til Café Holmen på lystbådehavnen. Samme sted mødtes klassen faktisk for 25 år siden, da Belle Epoque stadig fandtes på adressen.

De gamle klassekammerater nød en gang kaffe med god lagkage, mens de på skift fortalte lidt om, hvordan livet indtil videre har tegnet sig for den enkelte.

Om aftenen nød realisterne fra Folke- og Realskolen en gang god mad, mens snakken om dengang flød muntert.

Der var deltagelse fra både Sjælland og Fyn. Og ikke mindst var der deltagelse af klasselæreren, Jens Ejvind Grysbæk, som også nød gensynet med sine gamle elever.

Torben Jensen fortæller, at klassen formentlig aftaler endnu et møde om nogle år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...