Hos MTH Biler Toyota Nykøbing Mors går de ansatte i øjeblikket på det nærmeste rundt i en glædesrus. Den kendte Corolla vender nemlig tilbage, og i butikken i Nykøbing er der allerede flere eksemplarer hjemme.

Corollaen var i sin tid verdens mest solgte model, så Toyota på verdensplan og på lokal plan forventer sig meget af modellens come back.

- Alle kender en Corolla. Om man er til en 40 års eller en 80 års fødselsdag, vil der være nogen, der har en historie om en Toyota Corolla, som direktør i Nykøbing, Kasper Kristensen siger.

Et indbudt publikum fik forleden lejlighed til at få et kig på de nye modeller, da Toyota på Fruevej i bogstavelig forstand løftede sløret. Et stort lagen blev fjernet, og åbenbarede en Corolla i nyt design.

Alle andre får rig mulighed for at se nærmere på udvalget, når der bliver åbent hus i weekenden den 6. og 7. april.

Kasper Kristensen fortæller, at der er et stort udvalg, idet der findes flere udgaver indenfor hybridtypen, og det samme indenfor den benzindrevne slags.

De nye Corollaer er bredere og større end de tidligere modeller, og i forretningen på Fruevej er der mulighed for at se den tilbagevendte darling indenfor biler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...