Vibeke Skou Hansen, som er centerchef for Skole og Dagtilbud i Morsø Kommune, har valgt at gå på pension ved årets udgang for at få mere tid med familien. Hun har valgt at melde ud allerede nu, så der er god tid til at finde den rette afløser.

Vibeke Skou Hansen er 62 år, uddannet lærer og har i flere perioder været tilknyttet Morsø Kommune i forskellige stillinger. De seneste 10 år har hun været centerchef for Skole og Dagtilbud, og ved årets udgang har hun valgt at gå på pension for at få mere tid med hendes fire børn og otte børnebørn.

- Jeg kommer virkelig til at savne alle de gode kollegaer og dygtige samarbejdspartnere på skolerne og institutionerne. De gør alle sammen en kæmpe forskel hver dag, og derfor har jeg også valgt at melde det ud relativt tidligt, så der er god tid til at finde min afløser. Jeg skal dog indrømme, at jeg glæder mig til at se mine skønne børn og børnebørn noget mere, fortæller Vibeke Skou Hansen.

- Vi kommer til at savne Vibeke. Både personligt og fagligt. Hun er blandt andet lykkedes med at kvalitetssikre vores skolevæsen og daginstitutioner – og især arbejdet med at integrere læringsledelse i det daglige arbejde, er vi langt med takket være hende. Hun har også en helt særlig evne til at samle forskellige faggrupper mod et fælles mål. Derfor håber jeg også, at vi kan finde lignende kvaliteter, når vi nu skal ud og finde hendes afløser, fortæller Torben Gregersen, direktør for Børn og Kultur i Morsø Kommune.

Morsø Kommune forventer at slå stillingen op som centerchef for Skole og Dagtilbud i løbet af september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...