Lørdag 13. juni tager naturvejleder og biolog gæster med ud i naturen omkring Skarregaard

SEJERSLEV: Lørdag 13. juni inviterer Museum Mors til en dejlig tur i botanikkens tegn i de smukke omgivelser ved landbrugsmuseet Skarregaard på Nordmors.

Naturvejleder Jørgen Frank Rasmussen og biolog Anja Sørensen er guider på en gåtur til orkidéengen, hvor de fortæller om de mange spændende planter, der er i området. Man mødes på p-pladsen ved Skarregaard. Herfra går manmod Krogsbjerg, hvor der de senere år er fundet bl.a. engblomme, engkabbeleje, majgøgeurt, plettet gøgeurt, purpur gøgeurt, sumphullæbe, trevlekrone og mange flere fascinerende planter, fremgår det af en pressemeddelelse fra museet.

Det er gratis at deltage i turen, når man har købt billet til Skarregaard, der åbner kl. 11.00. Der er fint med tid til at besøge museet efterfølgende. Turen er gratis for Museets venner og børn og unge under 18 år.

På grund af coronatidens restriktioner er der begrænset plads på turen i henhold til de til den tid gældende retningslinjer for forsamling af personer. Plads på turen sker efter princippet om først-til-mølle.

Se mere på www.museummors.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...